Programa-menú do curso de cociña vegana


CURSO DE COCIÑA VEGANA
ECOLÓXICA (inclúe xantar)

Data de celebración:
23 e 24 de xullo
(sábado e domingo).

Duración: 10 horas.

Horario:
sábado de 10:30 a 15:30 horas.
domingo de 10:30 a 15:30 horas.

Menú:
Os ingredientes empregados serán na súa maioría
de cultivo ecolóxico.

                                                       Sábado:
                                     * Como facer xerminados na casa
                    * 3 aliños para ensalada: aliño Duma, aliño verde e
                    vinagreta balsámica con anacardos.
                * Ensalada verde.
        * Tiras de col rizada ao forno.
      * Dal de lentellas vermellas con arroz.
      * Guiso de seitán marinado con espinacas.

          Domingo:
        * Patés vexetais: paté de lentellas con chícharos, hummus aromático    
                con miso, paté de tomates secos e améndoas.
               * Pizza vegana.
                * Espaguetis crús de cabaciño con salsa marinara crudivegana.
                  * Hamburguesas de legumes.
                      * Revolto de tofu con especias.

                                Prezo:
                          1 día (sábado ou domingo) → 29 €.
                          2 días (sábado e domingo) → 51 €.
                          O prezo inclúe xantar.

                               Prazas: 6.

                             Lugar:
                        Casa do atrio. Rúa da Igrexa 15.
                        Gondomar (xusto detrás da Igrexa).


Inscricións:
Ata o 17 de xullo a través de:
Correo electrónico: casadoatrio@yahoo.es.
Teléfono: 600 051 577.