CURSO DE COCIÑA VEGANA
ECOLÓXICA (inclúe xantar)
Data de celebración:
(sábado e domingo).
Duración: 10 horas.
Horario:
sábado de 10:30 a 15:30 horas.
domingo de 10:30 a 15:30 horas.
Menú:
Os ingredientes empregados serán na súa maioría
de cultivo ecolóxico.
Sábado:
* Como facer xerminados na casa
* 3 aliños para ensalada: aliño Duma, aliño verde e
vinagreta balsámica con anacardos.
* Ensalada verde.
* Tiras de col rizada ao forno.
* Dal de lentellas vermellas con arroz.
* Guiso de seitán marinado con espinacas.
Domingo:
* Patés vexetais: paté de lentellas con chícharos, hummus aromático
con miso, paté de tomates secos e améndoas.
* Pizza vegana.
* Espaguetis crús de cabaciño con salsa marinara crudivegana.
* Hamburguesas de legumes.
* Revolto de tofu con especias.
Prezo:
1 día (sábado ou domingo) → 29 €.
2 días (sábado e domingo) → 51 €.
O prezo inclúe xantar.
Prazas: 6.
Lugar:
Casa do atrio. Rúa da Igrexa 15.
Gondomar (xusto detrás da Igrexa).
Inscricións:
Ata o 17 de xullo a través de:
Correo electrónico: casadoatrio@yahoo.es.
Teléfono: 600 051 577.